Kategorier
WordPress

Dansk WordPress-hosting?

Hvor skal man så gå hen for at få hostet sine WordPress-hjemmeside på en dansk server?

Ja, der findes vel næsten ikke den udbyder, der ikke tilbyder en one-click installation af WordPress i dag. Og de fleste fungerer utvivlsomt fint. Men efter at have prøvet en række danske og udenlandske udbydere siden 1995, har jeg fundet en sikker havn hos meebox.net, der er en relativ ung udbyder, startet i 2010.

Trustpilot giver dem top-karakter, selv om der er nogle få kritiske røster.

Meebox ligger i en stor IBM/Linux-cloud med redundans etc, så det tekniske fundament synes at være i orden og helt moderne. Men vigtigst er, at de synes at tage deres kunders problemer alvorligt; ja, det ser faktisk ud som om, at kundetilfredshed er en integreret del af deres forretningsmodel. Og de tilsyneladende ved rigtigt meget om hosting. Den officielle danske WordPress community har valgt at lade sig hoste hos Meebox, hvilket borger for at der er stort fokus på WordPress-specifikke spørgsmål. Her er en artikel om deres valg.

Meebox’ basis-webhotel vil kunne tilfredsstille mange mindre blogs. Og synes man det går for langsomt, kan man opgradere til deres hurtigere professionelle platform, der erstatter den traditionelle Apache-server med den væsentligt hurtigere Litespeed-webserver software.

Skulle dit website få vokseværk (mangel på plads, domæner eller trafik) har begge modellerne tre trin at vælge imellem, som man ubesværet kan opdatere til.

Endelig har Meebox også en cloudløsning til dem, der er nået dertil i deres liv. Den har jeg endnu ingen erfaringer med.

Men skal du bruge et billigt, pålidelig, dansk-hostet webhotel med plads til at vokse, så tøver jeg ikke med at anbefale meebox.net til WordPress-hosting.

Her er Meebox’ tre forskellige modeller – med deres egne ord:

[wptabs style=”1″]

[wptabtitle]Billigt webhotel[/wptabtitle]
[wptabcontent]

Apache Webserver

Anerkendt og yderst pålidelig webserver. En ægte branche-standard!

Meget værdi for pengene

Du får rigtig meget indhold for pengene – mere end hvad vores kollegaer tilbyder!

Gratis og fantastisk support

Ticket-support og live-chat – alt, hvad du har brug for. Selvfølgelig suverænt det bedste!

Perfekt til privat eller startups

Hvis du ikke har brug for den helt store løsning…… endnu!

99,90% oppetidsgaranti

Overholder vi ikke oppetiden, forlænger vi dit webhotel u/b.

Webhotel 1

Plads: 10 GB
Trafik: 30 GB
Domæner: 10
E-mail konti: 50
MySQL-databaser: 50


Webhotel 2

Plads: 20 GB
Trafik: 80 GB
Domæner: 20
E-mail konti: 500
MySQL-databaser: 500


Webhotel 3

Plads: 50 GB
Trafik: 250 GB
Domæner: 50
E-mail konti: 1000
MySQL-databaser: 1000

Læs mere hos Meebox …
[/wptabcontent]

[wptabtitle]Professionelt webhotel[/wptabtitle]
[wptabcontent]

Litespeed Webserver

Mere end 6 gange hurtigere end Apache og 50% hurtigere afvikling af PHP.

0% overselling

Vi oversælger ikke ressourcerne, og har installeret færre webhoteller pr. server.

Opprioriteret support

Dine tickets har højeste prioritet, og vi sørger for, at du får lyn-hurtigt svar – hver gang!

Fremtidssikret!

Godt med plads, masser trafik og en høj kvalitet fremtidssikrer dit website!

99,95% oppetidsgaranti

100% oppetid er en selvfølge – 99,95% er garanteret. Fordi oppetid betyder alt!

Load Balancing

Effektiv load balancing og failover giver dig højere oppetid og stabilitet.

Content Delivery Network (CDN)

Med et CDN loader dit website hurtigt i hele verden, fordi det er “spredt ud” på flere servere.

Prohotel 1

10 GB Plads
100 GB Trafik
2 Domæner


Prohotel 2

20 GB Plads
200 GB Trafik
5 Domæner


Prohotel 3

35 GB Plads
500 GB Trafik
10 Domæner

Læs mere hos Meebox …
[/wptabcontent]

[wptabtitle last=”yes”]Meebox Cloud[/wptabtitle]
[wptabcontent]

Ægte Dansk Cloud

Dansk skalerbar Cloud Hosting med fleksibel afregning. Du betaler kun for det du bruger!

Dansk Cloud – Dansk lovgivning

Dansk betyder ingen bekyrminger. Hele Meebox’s Cloud er hosted i Danmark, og al data opbevares på dansk jord, under dansk lovgivning. Ligesom det skal være!

Uendelig kraft – Øjeblikkelig skalerbarhed

Har presseomtale givet dit website et uforventet stort antal besøgende? Eller stiger forbruget af din service pludseligt? Det er ikke noget problem med Meebox’s Cloud; Du øger bare din servers ressourcer øjeblikkeligt.

Management? Lad vores nørder håndtere det tekniske!

Du skal aldrig mere stresse på grund af, at en server pludselig ikke svarer, er blevet hacked eller har 108 opdateringer, du ikke aner, hvordan du installerer. Med “cloud management” håndterer vores nørder det for dig! Og så bliver dine support tickets selvfølgelig opprioriteret.

Fleksibel afregning

Du betaler kun for de ressourcer du bruger, og afregning sker på timebasis; Opret en server i 1 time og betal kun for den time den er i brug.

Læs mere hos Meebox …
[/wptabcontent]
[/wptabs]

Note:

Hvis du bruger Meebox-linket ovenfor og ender med at købe et produkt hos Meebox, får Biberkopf en lille credit hos Meebox (som såkaldt affiliate). Det koster dig ikke ekstra, men hvis du alligevel ønsker at undgå dette, kan du blot bruge dette link til produktsiderne i stedet. Derudover er jeg ikke gift med Meebox. Og jeg ville nu anbefale dem uanset. Det har de fortjent. I hvert fald indtil videre… 😉

Eksempler på problemer med web-udbydere

Svartider og båndbredde

En udbyder som Bluehost i USA har nogle utrolige hotel-pakker. Man kan få meget for få penge, og de har generelt en fin 24-timers chat-support. Men de fleste brugere har kun behov for en brøkdel af, hvad de tilbyder. Og når man så som transatlantisk kunde sporadisk oplever at FTP-upload og svartider generelt bliver meget langsom, så hjælper det ikke, at det er billigt. Bluehost har nok ind imellem ladet sig friste til at proppe for mange kunder/domæner på deres servere. Man kan simpelthen få ‘dårlige server-naboer’, der trækker for store ressourcer på den fælles server.

For lidt og for dyrt

Andre igen – fx one.com – tilbyder kun én MySQL-database i deres standardpakke. Det er fint, når man installerer første gang, men hvis man fx i forbindelse med en omlægning eller redesign af en hjemmeside, har brug for en ekstra database til den nye installation, så mangler man plads. Det er et forældet koncept, fra dengang hvor det gjorde en forskel for serveren, om kunden havde 1 eller 3 MySQL-databaser kørende.

Support og service

De fleste udbydere er strømlinede forretninger, der forståeligt nok har trimmet deres operation, så de sorterer de ‘besværlige’ kunder fra. De er 100% brugerbetjente, og der er ikke kalkuleret med andet end rudimentær hjælp undervejs. Det kan nok være en god forretning, men ikke altid en særlig god brugeroplevelse, hvis man kommer i knibe. Her har jeg indtil videre oplevet Meebox i skarp kontrast til alle de andre lidt for firkantede support-afdelinger. Jeg håber, at det bliver ved, og at det faktisk kan betale sig for Meebox i det lange løb.

Det plejer vi …

I gamle dage havde TDC fire forskellige uafhængige afdelinger, der solgte webhoteller. Om det stadig er sådan ved jeg ikke. Men jeg har erfaret, at de stadig slipper afsted med at sælge et standard-webhotel mange gange dyrere og ringere end hvad konkurrenter som Meebox kan levere det til. Mange erhvervskunder har en forestilling om at være i sikker havn hos TDC, men når man ikke engang kan købe og få installeret et SSL-certifikat på sit dyre webhotel, så begynder det at blive svært at se, hvad man egentlig betaler for.

 

Links

http://wp-danmark.dk/hosting/

http://www.trustpilot.dk/review/www.meebox.net