Mac-support

Siden Steve Jobs revitaliserede Apple, har det ikke været nødvendigt at overbevise folk om, at man med fordel kan drive sin forretning på Mac-platformen. Når man hertil lægger den formidable udvikling som webservices på nettet har undergået, så har  man her ingredienserne til et forholdsvis smertefrit liv med IT.

Du overvejer måske at skifte hest fra fx Windows til Mac (eller har måske allerede taget springet) og har nu brug for at få et stabilt workflow etableret?!

Hvad er bedst, sikrest og billigst for dig og/eller din virksomhed? Er der uindfriede potentialer at høste, fx gennem mobile løsninger eller alternative finansieringsformer?

Lad os tage en snak om, hvad der er muligt, og hvad det vil kræve. Måske er det en éngangsopgave, måske ønsker du at lade Biberkopf være din externe ad-hoc it-afdeling.

Med over 25 års erfaring med Macintosh og sammenlagt over 10 års erfaring som systemadministrator af Mac-baserede virksomheder med over 30-50 brugere, har jeg en bred erfaring med at få hverdagen til at køre for virksomheder, der er afhængige af deres IT.

Jeg har en lang erfaring med en bred vifte af basale teknologier, som sætter mig i stand til at finde hullet i osten, når det opstår. Det kan dreje sig om email-problemer, virus, malware, systemopdateringer, licensudløb, servernedbrud, backup, firewalls, personalepolitikker, harddisk-nedbrud, server-nedbrud, fil-inkompatibilitet, netværks-forstoppelse, VPN, DNS, DHCP, SFP, single sign-on etc.