Webdesign og -implementering

Siden radioens, tvs, cd’ens og senest internettets fremkomst er trykte kommunikation jævnligt blevet dømt død.

Biberkopf ser ingen modsætning mellem platformene. Vi tager det bedste fra den grafiske tradition med over på internettet og tilsætter fleksibiliteten, tilgængeligheden og den dynamiske funktionalitet fra den digitale verden, og – vupti! – så får vi det bedste af to verdener!

Med et gratis webstyret hjemmesidesystem som fx WordPress tilsat en håndfuld kode-krydderier (jQuery, PHP, CSS etc) kan vi skabe veltilrettelagte og smukke rammer for det indhold, som du måtte ønske at exponere på din hjemmeside.

Og så skal det jo helst også se godt ud på en smartphone eller en tablet. Derfor vil vi anbefale, at du tager afsæt i en såkaldt responsiv WordPress-skabelon.louisalorang.dk

Kokken Louisa Lorang havde allerede en håndfuld kogebøger og flere hundrede blogindlæg bag sig, da hun besluttede sig for at få mere kontrol over sit website ved at hoste sin egen WordPress-blog. Løsningen er blevet til et håndsnedkeret blog-tema, som tager udgangspunkt i indhold og funktion. Bloggen består næsten udelukkende af opskrifter, så det er vigtigt at brugeren har let ved at bruge det på en iPad eller iPhone i køkkenet, eller til inspiration med lettilgængelige links til ingredienser og mad-kategorier. Det sociale aspekt er tilgodeset med kommentar-muligheder og integration med andre sociale medier.

Implementering: Biberkopf
Design-koncept: Dan Eggers
Webdesign-tilpasning: Biberkopf
Kunde: Louisa Lorang
Launch: 2013


kongo.dk

Kongo Interactive har valgt et webdesign, der gør deres store bagkatalog af interactive produktioner let tilgængelige i et overskueligt filter grid direkte på forsiden. Kongo Interactive arbejder med bl.a. animation, spilproduktion, edutainment, 3D-modellering og gamification – både i egne produktioner og på bestilling. Erfaringen er dyb og kvaliteten på internationalt niveau.

Implementering: Biberkopf
Tekst, billedhåndtering, redigering: Kongo Interactive
Kunde: Kongo Interactive
Launch: 2013


mindlead.dk

To rutinerede psykologer med en fælles ekspertise i mindfulness har dannet firmaet Mindlead. De har set, hvad arbejdet med bevidsthed og personlig udvikling kan gøre for virksomhedsledere. Deres produkt er personligt og enkelt. Og sådan skal løsningen naturligvis også være. Biberkopf har skabt identiteten, koncept og grafisk løsning fra bunden.

Implementering: Biberkopf
Koncept, design & identitet: Biberkopf
Kunde: Mindlead ApS
Launch: 2013


denfrie.dk

Med store ambitioner og et begrænset budget gik Den Frie WordPress-vejen, hvilket har givet maksimal eksponering og visualisering af husets mange aktiviteter.

Design: The BrightFuture, Dan Eggers
Implementering: Biberkopf
Kunde: Den Frie
Launch: 2012


filmselskabet.dk

Filmselskabet er et erfarent produktionsselskab med masser af flotte referencer, der bare skal vises frem. Kvaliteten taler for sig selv.

Design & implementering: Biberkopf
Kunde: Filmselskabet
Launch: 2013


kkh8.dk

Da den velrenommerede kæbekirurgiske klinik i Hovedvagtsgade gennemgik et generationsskifte, valgte den nye ejer at opruste på internetsiden med en smagfuld og stram webside og ny grafisk identitet. Løsningen omfattede sikker formularhåndtering.

Principdesign & identitet: Dan Eggers
Implementering: Biberkopf
Redesign & tilpasning: Kunden og Biberkopf
Kunde: Kæbekirurgisk Klinik Hovedvagtsgade 8
Launch: 2012 + 2013marcomercuri.dk

Arkitekt Marco Mercuris portfolier havde behov for en enkel og rolig præsentation med en brugervenlig overskuelighed.

Design: The Bright Future
Implementering: Biberkopf
Kunde: Marco Mercuri
Launch: 2012restaurationen.dk

Kokken Bo Jakobsens »Restaurationen« er en institution i den danske madverden. Men intet spisested kan i længden undvære en informativ og funktionel hjemmeside. Bordbestilling er naturligvis integreret.

Redesign og tilpasning: Peter Mark og Biberkopf
Implementering: Biberkopf
Kunde: Restaurationen
Launch: 2012lighthouse-aarhus.dk

Det markante byggeprojekt Lighthouse i Århus havn har fået en flot web-præsentation udarbejdet af Red Dot prisvinderen CZoo. Biberkopf har foruden implementering lavet en håndkodet, responsiv boligvælger med javascript og xml-dataintegration til bagvedliggende database.

Design: CZoo
Boligvælger-design: Biberkopf
Implementering: Biberkopf
Kunde: CZoo
Launch: 2012psykolog-pawrisager.dk

Den erfarne psykolog Paw Risager har gennem flere webprojekter blevet lidt af en ekspert i WordPress. Derfor valgte han – med erfaringer fra coronaen – at designe og bygge sin nye online rådgivning selv. Han tog dog sin egen medicin ved at søge teknisk rådgivning hos Biberkopf i en art online coachingforløb om optimering af fx performance, SEO og sikkerhed.

Design & implementering: Paw Risager
Coaching/Rådgivning: Biberkopf
Kunde: Paw Risager
Launch: 2021